آزمایش گیاهان و میوه های برای برسی قابلیت خوردنی بودن یا نبودن

0
5
بقا در طبیعت / تست گیاهان

تست خورنی بودن یا نبودن گیاهان و میوه ها

اگر چیزی پیدا کرده اید و فکر می کنید خوردنی است بهتر است تست قابلیت خوردن را انجام دهید.

مرحله اول

در ابتدا برسی کنید گیاه به قدری زیاد است که ارزش تلف کردن وقتتان را دارد و توجه داشته باشید شما زمان کافی برای برسی تمام گیاهان اطراف خود را ندارید

مرحله دوم

ظاهر گیاه را برسی کنید دقت کنید حشره ای در آن نباشد آنرا به قطعات کوچکتر تقسیم کنید قسمت های مختلف گیاه باید جداگانه برسی شوند مثل ریشه گل و ساقه….

مرحله سوم

گیاه های مختلف بو های مختلفی دارند آگر دقت کرده باشید بو های معمول خانواده های مختلف گیاهان قابل تشخیص است
بوهای قوی و اسیدی یا بوی بادام تلخ و شبیه آن نشان از خطر دارند

مرحله چهارم

یک تکه از ان گیاه را روی پوست بدن خود قرار دهید تا بدانید که آیا بدن شما واکنش شدیدی به آن نشان خواهد داد یا خیر که حداکثر باید ۱۵ دقیقه طول بکشد.
تست گیاهان/ زندگی در شرایط سخت

مرحله پنجم

اگر مشکلی پیش نیامد همین کار را روی لب خود انجام دهید و اگر باز مشکلی پیش نیامد کمی از آن را بجوید اما قورت ندهید.
سپس ۱۵ دقیقه صبر کنید و اگر هیچ مشکلی ندیدید می توانید تا حدود زیادی به بی خطر بودن آن گیاه اطمینان کنید. البته بروز اثرات جانبی منفی حداکثر در ۸ ساعت اتفاق خواهد افتاد و اگر اتفاق خاصی رخ نداد بدانید که غذای خود را یافته اید.
توجه : دقت کنید باید برای برسی بهتر گیاه هشت ساعت قبل از مصرف آن چیزی نخورده باشید.

نشانه های معمول گیاهان سمی

  • پروتئین شیرین یا رنگدانه دار
  • لوبیا، یا دانه های داخل غلاف.
  • طعم تلخ یا صابون
  • داشتن رشته های نازک و سرتیز
  • برگهایی که شباهت زیادی به کرفس، هویج، گلابی و یا جعفری دارند.
  • عطر بادام در قسمت های چوب و برگ.
  • دانه ها با سر های صورتی نارنجی یا سیاه
  • الگوی رشد سه برگ.

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید